Automate your Marketing
with Womplify




 
akina's FotoPage
happy sokmo!!
By: mia akina zahir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-May-2010 07:21 Email | Share | | Bookmark
aku kembali

lama giler tak hupdet fotopages ni....
kijer belambak....akhirnya terbuka hati n mataku nak penyelarasan fotopages ni....

gambo ni aku amik pada 23 april aritu....sblm adik ku ini wat operation tulang belakang....kerana 'slip disk' (ejaan betul salah aku tak tau..huhu...)

aku yang make up n amik gambo dier secara baring ( dier la yang baring bukan aku....)

ada byk g...tp ni jer yang sempat aku up....
gambar2 aku skunk ni kebanyakan dah pakai namaku sendri....
jarang dah guna mia_akina or boodak-degil g.....

neway...
enjoy!

1. versi biasa



2. versi IR


Monday, 16-Feb-2009 02:35 Email | Share | | Bookmark
LTDL

Bz tul ler beberapa minggu nak siapkan kijer tertangguh....
huhu....
tp sempat g shoot LTDL kat melaka arituhh....
hehehhe......lalu dpn umah jer.....
so g la hamik.....





pastu tak puas hati....
g kat semabok lak....









dan yg last skali



hehehe.....ni jer....
post akan dtg gambo model...
kalu dah selesai kopek....aku kasi up....
that's all 4 now....
anjoy!!!!


Wednesday, 7-Jan-2009 15:42 Email | Share | | Bookmark
Aduiii....jammed

Entry kali ni...tarak IR shot....
tak der idea nak ltk aper daaahhhhh
sesajer main ps...... just basic tool jer guna....
masih blajo g nak guna ps ......




klaaa.....
enjoy!


Saturday, 6-Dec-2008 14:40 Email | Share | | Bookmark
IR lagik skali....

Lama giler tak update fp nihh....sorila.....
bz ditambah pula tak der aper nak di upkan....
so skunk ni ader masa n subjek nak shoot....
IR lagik....hehhe....enjoy















Tuesday, 19-Aug-2008 14:40 Email | Share | | Bookmark
IR lagik!!!

Akhirnya.... pas 3 bln.....baru ada masa nak mengupdate fp ni....
Sorry arrr kengkawan...mmg bz gilerrr.....

Kali ni nya entry main IR lagi....
1st....
Perkenalkan model@adikku...



2nd....


Last tp bkn terakhir dr ku....



oklahhh....enjoy!!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net